Design af et urbant og etisk tøjmærke - Interview med Grete fra New Ordinary People

Designing an Urban and Ethical Clothing Brand - Interview with Grete from New Ordinary People
Hvad er NOP? NOP er mere end en bæredygtig samling, det er en bæredygtighedsbevægelse. Ny almindelig person er simpelthen en etisk nul-effekt-for-the-planet person. Der er ingen mulig fremtid uden vi respekterer vores planet. I denne artikel interviewer vi Grete, der fortæller os, hvad der inspirerede hende til at skabe, de værdier New Ordinary Person repræsenterer og mere!

 Hej Grete, fortæl os lidt om dig selv, og hvorfor du skabte New Ordinary People?

Alle veje fører til Rom. Jeg tror, ​​det er en naturlig vej i mit liv. Siden jeg var lille, begyndte jeg at opdage verden. Jeg havde taget en blomst en dag, og min bedstemor fortalte mig, at jeg lige havde slået den ihjel, hvilket fik mig til at græde. Jeg tror, ​​at jeg den dag kom til at erkende, at alt omkring mig er i live, hvilket da jeg voksede op fik mig til at indse, at min religion er Maausk, den indfødte estiske religion, som er en livsstil (som enhver anden religion ...). Jeg føler, respekterer og føler med alt det levende omkring mig: træerne, havet, dyrene, insekter, klipper.

Da jeg var 14 år, flyttede jeg til Italien med min familie. Jeg ville studere i mode, da jeg elskede at sy, men kurset var fuldt, så jeg endte med at læse design. Hvilket gjorde mig til en digital designer, men da jeg personligt begyndte at se, hvor giftig verden omkring os er, startede jeg med valg: først kun naturlig kosmetik, derefter begyndte jeg at lave noget af kosmetikken selv, derefter begyndte jeg at fjerne plastik fra mit hjem. 

Stien tog mig til at se mere på, hvordan alt, hvad jeg bruger, kommer fra, så jeg ændrede mine spisevaner og begyndte at lede efter bæredygtigt tøj. Jeg er kræsen, lidt minimal person - jeg skal røre ved det tøj, jeg køber, for at mærke materialekvaliteten, og imens kan jeg godt lide at bære smart streetwear -tøj. Hvilket blev et problem-jeg kunne ikke lide noget, nulaffaldsbutikker havde at tilbyde.

Jeg er stædig, meget stædig. Hvis jeg ikke kan få det, jeg godt kan lide at have, klarer jeg det. Med NOP vil jeg give et valg til folk som mig, at bære det de tror på uden at skulle gå på kompromis med deres stil.

Valget af at åbne mærket i Estland, mens jeg bor i Italien, er en følelse. Jeg føler naturen i mine knogler takket være min oprindelse, jeg vil have, at mærket har den samme følelse i det.

 

Grete - NOP

Hvordan bliver du inspireret, når du designer nye stykker?

Jeg træner løbende min kreative muskel ved at bryde min boble. Jeg lytter til helt tilfældig musik, kommer i kontakt med ting, jeg er uvidende om, så meget som jeg kan. Et output kan kun komme ud, hvis der er et input. Hvis jeg ser et kunstgalleri, springer jeg ind. Hvis jeg ser en ny vej, tager jeg den. Hvis jeg ser en håndværker, stopper jeg op og begynder at stille spørgsmål om, hvad de laver. Så generelt tror jeg, at nysgerrighed og at holde vores indre barn lykkeligt er grundlaget for kreativitet generelt. 

For NOP forsøger jeg at holde tingene enkle og målrette miljøproblemerne og en bæredygtig livsstil. Tøjet vi går i taler om hvem vi er.

 

For os her på Aequem er bæredygtighed alt. Fortæl os, hvad bæredygtighed betyder for dig og NOP? Er der en bestemt del af modeindustrien, der virkelig fik dig til at ville foretage en ændring?

Jeg tænker, at bæredygtighed bare handler om ikke at være en byrde og være i stand til for altid at gøre det, vi gør uden konsekvenser. At bruge 50 € hver dag er ikke bæredygtigt for de fleste familier. At spise en hamburger om dagen er ikke bæredygtigt for mennesker (medmindre vi ikke begynder at dyrke køer på Mars). 

På samme måde er affald som koncept ikke bæredygtigt. Hvis du ser på naturen, er der ikke noget, der hedder affald - det er en menneskelig opfindelse. 

Når jeg taler om modeindustrien, gør hurtig mode mig virkelig gal. Fra mit perspektiv køber vi nye ting i hver modesæson, fordi vi føler os uopfyldte. Vi køber dybest set ikke engang tøjet, fordi vi har brug for det, men fordi vi på en eller anden måde skal have det bedre. Og ved at gøre det fylder vi vores jord med tonsvis af tekstilaffald hvert år, vi håndhæver det moderne slaveri. 


Hver gang en person køber en billig beklædningsgenstand, bidrager de direkte til, at kvinder og små børn arbejder uden kontrakt uden social sikring i SUPER overarbejde og tjener 44 $ pr. Måned. Hvis du tror på karma, er det virkelig dårligt her. 


Fast Fashion vækker bare min indre løve.

 

Nye almindelige mennesker

 

Hvordan eller hvor kan du lide at bære dine stykker? Hvad er NOP -kunden?

Jeg kan godt lide at bære mit mærke overalt, hvor jeg går. Jeg elsker alsidigheden i smart streetwear. Du kan gå med det superkomfortable kjole-snicker-look eller stilfulde med en Tee og en tube nederdel. Det er vigtigt for mig at vise min status på argumentet så meget som jeg kan, så jeg bærer altid mindst et stykke af mit mærke.

Når vi taler om vores kunder, er de kernen i mærket. Vi kaldes New Ordinary People for at have et godt mærke til de bæredygtige og fantastiske naturelskere som mig. Faktum er, at der ikke er nogen mulig fremtid uden bæredygtighed, så vi har brug for en ny normalitet. Bæredygtighed kan ikke være en niche. Den almindelige person, der er kommet til denne sindstilstand, er den nye almindelige person.

 

 Okay, så nu mere om dig ... Beskriv en typisk dag i dit liv!

Ser jeg udefra, vil jeg sige kedeligt. Jeg vågner, tager min kaffe og sætter mig bag min computer. Spis frokost, 30 minutter fri, og kom tilbage på arbejde. Efter arbejde går jeg nogle gange en tur i en skov. Jeg arbejder fra 8 til 9.30 fra mandag til fredag ​​og nogle gange også om lørdagen. Jeg har kun fri i julen og i august.

Fra mit perspektiv: super stimulerende. Jeg er freelance digital designer, jeg åbnede et tøjmærke, og jeg er medstifter af en digital opstart. På den ene side har jeg fantastiske og forskellige kunder, så jeg kan arbejde på projekter, jeg kan lide meget og udvikle min kreativitet på så mange måder. 

På en anden side kan jeg afsløre, hvad jeg føler i mit hjerte og kæmpe for det, jeg tror: respekt, retfærdighed, frihed for alle (jeg mener ikke kun mennesker). Og i mellemtiden kan jeg eksperimentere og vide mere om Start-up-forretningsverdenen.

 

Hvordan vil du beskrive din stil? Har du noget, du bare ikke kan leve uden?

Væsentlig, smart gade - urban. 

 

 

Beundrer du nogen berømthed, og hvorfor?

Jeg følger ikke berømtheder og ved ikke meget om dem. Jeg beundrer virkelig mennesker, der tager skridt ud af deres komfortzone og tager kontrol over deres liv. Hver gang jeg ser eller hører en historie om, at nogen tager en risiko ud af deres boble, føler jeg en varm følelse, og nogle gange kan jeg endda græde - hvilket er lidt mærkeligt. En dag håber jeg, at jeg finder ud af hvorfor. 

 

Hvilket er dit yndlings stykke ud af din nuværende samling, og hvorfor?

Åh, den her er hård ... Jeg elsker alle mine børn. Men hvis jeg bare skal vælge en ting, jeg ville have på hver dag, er det 6R T-shirten, fordi den har nul wasters “mantra” på sig. 

Og så den biologisk nedbrydelige T-kjole, fordi jeg ikke spiser affald, så jeg er biologisk nedbrydeligt.

 

Det har været dejligt at lære mere om dig og nye almindelige mennesker at kende, hvis du kunne give vores læsere et råd til at tage med dem, hvad ville det være?

Smil og pop din boble. Elsk dig selv og tag fri for at minde dig selv om årsagerne til, at du er dig, og hvad du elsker at gøre, så du ikke går vild i midten af ​​alle dine omgivelser. Jo større sten du er, jo mindre chancer har du for at blive taget væk fra vandet.

 

 

 INTET P 

 Shop alle nye almindelige mennesker på Aequem her

 

Der er intet bedre sted end Aequem for alle ting (virkelig) bæredygtige. Elsker du smukke ting, men ønsker at være mere bevidst? Også os! Dette er grunden til, at vi oprettede Aequem i første omgang.

Hvis du vil holde dig informeret, være den første til at vide om specielle tilbud og få direkte adgang til de allerbedste kvalificerede og kuraterede bæredygtige produkter fra hele verden, kan du deltage i vores ugentlige nyhedsbrev via sidefoden nedenfor.

 

PS Vi har kun produkter, der er både socialt og miljømæssigt bæredygtige, så du kan shoppe med fuldstændig ro i sindet! Vores emballage er enten genanvendt og / eller genanvendelig, og vi planter også 10 træer ved hvert køb!

 

Lad os forbinde:

Instagram | FACEBOOK | pinterest | YOUTUBE

Læs mere

Sustainable & Ethical British Fashion Labels You Need To Know Now

Bæredygtige og etiske britiske modemærker, du skal vide nu

Foolish Body & Beauty Standards

Dårlige standarder for krop og skønhed

Interview with the creator of the sustainable underwear, Nudea!

Interview med skaberen af ​​det bæredygtige undertøj, Nudea!

Kommentarer

Vær den første til at kommentere.
Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres.