Sådan bliver du stylist og bæredygtige stylingtip med Ryan Gale

How To Become A Stylist & Sustainable Styling Tips With Ryan Gale

Gad vide hvad der kræves for at blive en fantastisk mode stylist? Her på Aequem elsker vi vintagetøj (fordi, øko-bevidste, bæredygtige tøjindstillinger? Ja tak ...). Vi elsker også at chatte med kreative mennesker, der også brænder for bæredygtighed; Ryan Gale er uden tvivl en af ​​dem! Her giver hun os dyrebare miljøbevidste, bæredygtige stylingtips og råd om, hvordan man styler vintage mode! Du får også chancen for at se noget af Ryans fantastiske arbejde; Kom med os!

Sådan bliver du stylist og bæredygtige stylingtips med Ryan Gale

Hvad er din baggrund? Hvad gør du for at arbejde, og hvordan kom du derhen?

Jeg er stylist og redaktør. Jeg kom oprindeligt fra Washington DC, jeg studerede undergrad i North Carolina, og jeg var der et par år, og derefter flyttede jeg til New York City. Jeg har hjulpet en masse fantastiske stylister, som jeg har praktiseret i tre år, før jeg besluttede, at jeg var klar til at gøre det alene.

Jeg har altid haft en stærk forbindelse til vintage. Efter at have vokset op, nød jeg altid at lege i mine forældres skab, mine søsters skab og min bedstemors skab. Vintage er en stærk del af, hvad jeg gør på min karriere og min personlige stil; Jeg nyder bare vintage shopping. Det er så sjovt!

  

Hvordan besluttede du dig for at blive stylist? Nogle tip?

Mode har altid været en del af min baggrund, selv som barn husker jeg, at min mor plejede at samle magasiner, og jeg ville gennemgå dem alle: 'InStyle', 'Cosmopolitan', 'Vogue'osv. Så gætter jeg  hun indså, at jeg havde en tilknytning til dem, at hun besluttede at give mig mine egne abonnementer på magasiner som 'Teen Vogue', 'Cosmo Girl'osv., men jeg kunne dog aldrig gøre en karriere af mode. Jeg mener, jeg kiggede på magasinerne, og det kom aldrig i tankerne, at der var mennesker bag magasinerne, der faktisk arbejder og producerer disse fantastiske redaktionelle. Først efter at jeg var uddannet fra undergrad, besluttede jeg at se, hvad jeg kunne gøre i branchen, efter at alle mine venner flyttede til New York City. Det var altid en drøm for mig at bo i New York City; igen var det bare noget, jeg aldrig troede, jeg rent faktisk kunne gøre, fordi jeg ikke voksede op med ingen i min familie, der arbejdede på mode. Jeg kendte ingen, der arbejdede på mode. 

Jeg blev altid inspireret af magasiner og musikvideoer. Jeg elsker musikvideoer, det var altid noget sejt at se på. Kunstneren, de rockede altid noget andet. Derfor følte jeg mig altid forvandlet; Jeg ville se Aaliyah eller Ciara iført noget, og jeg ville straks gå i butikken for at prøve at replikere deres tøj. 

 

I begyndelsen gætter vi på, at det var lidt svært ... Hvordan fik du dig til at få dit første job? Eller hvad ville dit råd være til unge stylister?

I begyndelsen startede jeg en blog på campus. Jeg ville tage fotos af mennesker, som jeg syntes, deres outfits var søde, eller tage fotos af mine outfits og poste dem. Så da jeg flyttede til New York City, var Instagram rundt, og jeg begyndte at følge alle de kreative mennesker, som jeg ville arbejde med, og fordi det er sådan en branche, og alt er så stramt, at når du er i, er du i. Hvis du er god til, hvad du gør, din kontakt bliver sendt rundt, og folk henviser dig. Jeg praktiserede, det var dejligt, og en ting blev overladt til en anden, og nogen havde brug for en anden praktikant, og derefter flyttede jeg op til assistent. Mit råd ville være at følge og nå ud til folk, som du beundrer, og som du gerne vil arbejde med, fordi folk altid leder efter hjælp.

Men også BLIV IKKE AFMODET, hvis de ikke reagerer, fordi de måske også har det meget travlt. Bliv vedholdende!


Hvad er dit seneste arbejde? Måske noget, du blev meget inspireret af?

Lige før ferien kunne jeg arbejde med denne nye gruppe, der hedder “Lo Village”Og de er en gruppe baseret på Merlin. De kom til New York for at filme en af ​​deres musikvideoer, så jeg fik til at style gruppen og hovedpersonen. Det var meget sjovt! Det var ikke som din traditionelle musikvideo; det handlede om hovedpersonen, og hvordan de var kunstner, og hvad du skal gennemgå som kunstner i NYC. Jeg tror, ​​at film er noget, som jeg virkelig er interesseret i at komme ind på. Jeg lavede et par filmprojekter i løbet af sommeren, og det var helt anderledes end ledere. Fordi de er karakter og ikke kun modeller; du er nødt til at basere et helt blik omkring karakteren og deres personlighed. Det er mere komplekst, men samtidig køligere.


 

Du har en så unik eklektisk stil, hvordan fik du det? Hvad er din indflydelse på styling?

Som jeg sagde tidligere, har jeg altid brugt vintage. Og jeg elsker det, fordi du altid kan finde seje, unikke unikke stykker, som ingen andre vil have på. Vi ved alle, at tendenser altid kommer tilbage i stil. Ligesom ting fra 50'erne og 60'erne ikke er der endnu, men de kan komme rundt efter pandemien. Folk i disse dage er bare i sved og hættetrøjer, og i det mindste ved jeg selv, at jeg er klar til at klæde mig ud; få stiletterne ud og gå et sted.

Jeg vil beskrive min stil som hyggelig chic, behagelig ... Jeg elsker at være behagelig, jeg elsker at finde enestående stykker. Jeg elsker at finde stykker, når jeg rejser, og ingen har dem.

Jeg har lyst til, at mange mennesker vil sige, at min stilinspiration er Rihanna. Jeg faldt som om hun var den eneste person, der kunne trække noget. Som om hun vugger en multe lige nu, kan hun få alt til at se fabelagtigt ud og bære noget og få det til at se ubesværet og elegant ud. 

 

Hvad er 3 ord, der kommer til at tænke på, når du tænker på bæredygtighed?

1. Vintage tager noget fra fortiden og gør det nyt. Det synes jeg er meget vigtigt.

2. Bevidsthed bare være opmærksom på det materiale, du køber, og hvilke ting der laves af. Du ønsker ikke at købe noget, der er skadeligt for planeten.

3. Livet fordi vi bringer liv ind i de varer, vi finder, køber eller skaber. 


Tror du, at du kan have det sjovt med mode på en bæredygtig måde?

Det tror jeg bestemt. Jeg husker, at jeg kiggede på Aequems hjemmeside og gennemsøgte de forskellige designere, og hvordan de bruger forskellige og innovative materialer til at skabe emnerne. Jeg kan huske, at jeg elskede denne rigtig dejlige jakke, der lignede et rent læder (taler om vores Kombucha læderjakke. Hvis du er interesseret, kan du læse vores artikel om alternativer til konventionelt læder). Jeg selvom det var så sejt, for når vi tænker på klart, gennemskuer vi normalt materialer, vi tænker på plastik, og det er naturligvis ikke miljøsikkert. Så ja, jeg tror, ​​vi kan være bæredygtige og have det sjovt. Vi ser nu en bølge af designere, der genbruger, genanvendes og skaber nye stoffer af plastik og kunstlæder til brug i deres beklædningsgenstande. Jeg tror, ​​det er den tid, folk ser mere på at købe bæredygtige stykker.

(Du kan købe det her på Aequem.com)

Hvad vil du gerne se i modeindustrien i de næste 5 år?

Jeg tror, ​​at i begyndelsen af ​​2020 begyndte vi at presse mere på for diversitet i branchen og inklusivitet  og for uafhængige sorte mærker, der ikke modtog den opmærksomhed, de fortjener og har brug for. Så jeg vil virkelig gerne se branchen og folk sætte pris på folk, der arbejder hårdt bag kulisserne og de små mærker og får den anerkendelse, de fortjener. Desværre, hvis du ikke har midlerne, mentorskabet eller forbindelserne, kan det være virkelig svært at trives i branchen.

 

Hvis du var præsident for USA ... Hvad er 3 ting, du gerne vil gøre?

1. Glem alle studielån. 

2. Gratis sundhedspleje. Noget, som vi alle har brug for.

3. Overkommelige boliger.


Har du nogle mantraer, ord at leve efter eller rutine?

Jeg elsker at stjerne min dag med meditation, nogle gange kan jeg godt tænde noget røgelse eller vismand. Og jeg skriver ned de ting, som jeg vil udrette den dag, og hvad jeg er taknemmelig for den dag. Det er noget, der holder mig i gang. Specielt at arbejde ud fra, hvordan det var let at føle sig meget umotiveret. Så det hjælper mig bestemt. Måske også god te.

Det kan tage lidt tid at finde ud af, hvad der fungerer for dig, men det er bestemt vigtigt at have en slags rutine og disciplinere dig selv, men straff ikke dig selv, hvis ting ikke går som planen, vær tålmodig med dig selv.

 

Det var dejligt at tale med dig Ryan; det har været utroligt at lære alt om din stil og det arbejde, du laver.

 

Hvis du vil vide, hvordan vi vil style nogle af vores yndlingsartikler, skal du tjekke vores seneste indlæg. "10 bæredygtige og etiske forår ser ud til at eje nu"

 

Der er intet bedre sted end Aequem for alle ting (virkelig) bæredygtige.

Elsker du smukke ting, men ønsker at være mere bevidst? Også os!

Dette er grunden til, at vi oprettede Aequem i første omgang. :)

Hvis du vil holde dig informeret, være den første til at vide om specialtilbud og få direkte adgang til de allerbedste kvalificerede og kuraterede bæredygtige produkter fra hele verden, tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - du kan gøre det via bundfoden nedenfor.

PS Vi har kun produkter, der er både socialt og miljømæssigt bæredygtige, så du kan shoppe med fuldstændig ro i sindet! Vores emballage er enten genanvendt og / eller genanvendelig, og vi planter også 10 træer ved hvert køb!

DEL DETTE MED EN, DER VIL VIL VIDE OM OS.

Læs mere

10 sustainable ethical spring looks- Aequem.com

10 bæredygtige og etiske forår ser ud til at eje nu

Perfect Sustainable EU Clothes Under 200 Euros

De perfekte bæredygtige EU-tøj til under 200 €

How Social Media Fuels Fast Fashion

Hvordan sociale medier brænder hurtigt mode

Kommentarer

Vær den første til at kommentere.
Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres.