Interview med skaberen af ​​det livsforandrende Bed of Nails!

Interview with the creator of the life changing Bed of Nails!
For Carina Tannenberg er sundhed en prioritet! Hun har opfundet det livsforandrende Bed of Nails, et akupressurprodukt, der er behageligt, alsidigt og effektivt. Denne Bed of Nails -måtte er allergivenlig, genanvendelig og stimulerer alle de rigtige punkter til helbredelse, afslapning og meditation. 
Hej Carina Tannenberg, fortæl os lidt om dig selv, og hvorfor du har oprettet Bed of Nails!
Gennem min egen personlige erfaring og sundhedsmæssige bekymringer, herunder et møde med brystkræft, fik jeg en dyb forståelse og forståelse for, hvordan meditation, afslapning og stimulering af kropsenergi spiller en rolle i selvhelbredelse. Med Bed of Nails er mit mål at dele den viden, jeg har fået, og at samle de mest geniale og effektive produkter. Produkter, der kan give enhver mulighed for at nyde fordelene ved selvhelbredelse. Med Bed of Nails startede jeg den globale akupressurmattebevægelse tilbage i 2009.
 
 Alle dine stykker er mere komfortable end andre akupressurprodukter - hvordan bliver du inspireret, når du designer nye stykker?
Fordi det kan være smertefuldt at lægge negle, har jeg skabt de mest komfortable og praktiske akupressurprodukter på markedet ved at tilføje flere negle og gøre måtten større. Bed of Nails runde sømplader indeholder 42 søm frem for 25 søm som de fleste andre måtter på markedet. Bevæbnet med 8,820 allergivenlige, genanvendelige plastiksømme, stimulerer Bed of Nails akupressurmåtte flere point med mindre vægt, hvilket gør oplevelsen forfriskende frem for smertefuld. Dette gør mine produkter mere behagelige at bruge, samtidig med at du får mere behandling.
Akupressurmåtte Pudebed af negle

 

For os her på Aequem er bæredygtighed alt. Fortæl os, hvad bæredygtighed betyder for dig og Bed of Nails?

Jeg er forpligtet til sundheden for min BON -stamme (Bed of Nails -brugere) og også til sundheden i vores miljø. De er en. I årenes løb har jeg undersøgt og testet og forsket igen for at finde de mest bæredygtige materialer til Bed of Nails. Vores BON ECO -serie indeholder bæredygtige materialer, der er bedre for miljøet og også bedre og mere luksuriøse for brugeren.Vi elsker udseendet af dine produkter. Hvordan udviklede du denne æstetik? / Fortæl os mere om det

Naturen er smuk. Det naturlige look af BON ECO's hørstof og fornemmelsen af ​​puderne boghvede skrog og måttene kokosfibre er det, der gør oplevelsen af ​​BON ECO produkter smuk. Brug af Bed of Nails er en holistisk helbredelsesoplevelse. Du bliver ét med naturen ved hjælp af BON ECO.

 

Akupressurmåtte Pudebed af negle

 

 Hvordan eller slid kan du lide at bruge din BON? Hvem er Bed of Nails -kunden?

Jeg lå på min BON -måtte om morgenen til meditation, hvilket styrker mig, og det får mig til at sove om natten. Jeg står også på det om morgenen for at få min energi til at flyde. Når jeg sidder ved mit skrivebord, bruger jeg to BON -puder, en under mine bare fødder og en i stolen på lænden, og trækker min skjorte op, så neglene rører ved huden.

Vores produkter bruges af alle fra 5 - 95 år. Bed of Nails er virkelig for alle. Uanset om du er en virksomhedsejer, der har brug for, at den lukker ned og lukker sin huskeliste efter en lang arbejdsdag, en mor, der har svært ved at falde i søvn, en atlet, der har brug for det til genoprettende helbredelse, eller en, der har brug for lindring af rygsmerter. Det kan også være for bedstefar, der sidder for meget eller en performer, der ønsker at finde sit fokus før sin koncert. Årsagerne til, at folk bruger Bed of Nails er en lang liste, da fordelene er mange.

 

Akupressurmåtte Pudebed af negle

 

 Okay, så nu mere om dig ...

Jeg vokser op i den smukke by Stockholm i Sverige, hvor jeg studerede bygningsteknik. Efter et par år på et arkitektfirma besluttede jeg, at jeg ville prøve noget andet. Jeg ville have eventyr og kunst. Så jeg flyttede til Paris, Frankrig, hvor jeg studerede kunst og design. Efter 4 år i Paris fandt jeg film som den ultimative kunst og flyttede over dammen til Los Angeles, hvor jeg startede filmskolen. Dette fik mig og en af ​​mine venner til at starte et lille filmproduktionsfirma. I cirka 10 år udviklede og producerede vi spillefilm. I 2009 stødte jeg på en tidlig version af en svensk akupressurmåtte. Jeg var fascineret. Da sundhed altid har været tæt på mit hjerte og med nogle sundhedsmæssige udfordringer, jeg havde på det tidspunkt, indså jeg, at jeg havde fundet mit kald og lavede min egen forbedrede version af en akupressurmåtte. Bed of Nails blev født og lanceret på verdensmarkedet.

 

Hvordan vil du beskrive din stil? Har du noget, du bare ikke kan leve uden?

Sundhed er min stil! Det hele! krop-sind-sjæl. Hvis det betyder at meditere på min bed af negle eller tage en drink med en ven (behøver ikke at være alkoholiker), er det min stil. Jeg vil gerne sige, at der ikke er noget, jeg ikke kan leve uden, men hvis jeg ikke har min Bed of Nails Travel Mat, når jeg rejser, savner jeg det virkelig. Det hjælper mig så meget med at finde balance og passer let i min taske.

 

Akupressurmåtte Pudebed af negle

 

Beundrer du nogen berømthed, og hvorfor?
Der er mange mennesker, jeg beundrer, berømthed eller ej. Integriteten og frækhed hos min svensker, Greta Thunberg, er virkelig inspirerende. Hun fortsætter med at tale for verdens næste generation, mens han er angrebet af mange magtfulde mennesker i verden, tager sådan mod ogudholdenhed!
 
Hvilket er dit yndlings stykke ud af din nuværende samling, og hvorfor?
BON ECO Mat og pude sæt. Luksusfølelsen og skønheden i det kombineret med at vide, at det er de mest miljøvenlige materialer til rådighed. Kokosnødden fibre i måtten giver den perfekte robuste støtte og boghvede skrog i puden lægger sig perfekt omkring enhver kropsdel, mens den holder den luftig. De to varer er den perfekte kombination til at behandle både den flade og kurvede områder af kroppen.

  

 Det har været dejligt at få at vide mere om dig og Bed of Nails, hvis du kunne give et råd til vores læsere om at tage med dem, hvad ville det være?

Du er skaberen af ​​dit eget liv. Lad ikke andre leve det for dig. 

 

Akupressurmåtte Pudebed af negle 

Der er intet bedre sted end Aequem for alle ting (virkelig) bæredygtige. Elsker du smukke ting, men ønsker at være mere bevidst? Også os! Dette er grunden til, at vi oprettede Aequem i første omgang.

Hvis du vil holde dig informeret, være den første til at vide om specielle tilbud og få direkte adgang til de allerbedste kvalificerede og kuraterede bæredygtige produkter fra hele verden, kan du deltage i vores ugentlige nyhedsbrev via sidefoden nedenfor.

 

PS Vi har kun produkter, der er både socialt og miljømæssigt bæredygtige, så du kan shoppe med fuldstændig ro i sindet! Vores emballage er enten genanvendt og / eller genanvendelig, og vi planter også 10 træer ved hvert køb!

 

Lad os forbinde:

Instagram | FACEBOOK | pinterest | YOUTUBE

Læs mere

Interview with the founder of BYBROWN

Interview med grundlæggeren af ​​BYBROWN

Perfect Sustainable EU Clothes Under 200 Euros

De perfekte bæredygtige EU-tøj til under 200 €

Sustainable Gifts Under €60 Aequem.com EU UK

De perfekte bæredygtige EU-tøj til under 60 €

Kommentarer

Vær den første til at kommentere.
Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres.