Introduktion til .. Black Verveine

Introduction to.. Black Verveine

Sort Verveine er et fransk mærke, der kombinerer en minimalistisk æstetik med geometriske, innovative designs. De bruger luksuriøse organiske materialer til at skabe udsagn, legende og tidløse stykker.

Hej Aurélie, fortæl os lidt om dig selv og hvordan du oprettede Black Verveine!

Jeg er grundlægger og designer af Black Verveine, et kreativt og bæredygtigt dametøjsmærke, fra Frankrig (Nantes) og produceret lokalt.

Siden jeg var barn, ville jeg være modedesigner. Min drøm blev til virkelighed. Jeg begyndte at arbejde for et parisisk brand og arbejdede derefter for “Fast Fashion”. Efter nogle år var jeg træt af at designe billige og forurenende stykker, der har en dårlig indvirkning på miljøet og mennesker. Jeg arbejdede for denim mode, et af de mest forurenende tøj er jeans!

Så jeg forlod mit mode designerjob og i 2014 lancerede jeg mit eget mærke Sort Verveine i overensstemmelse med mine ideer og livsstil. Den første samling var ude i efteråret 2015.

"Sort" er allestedsnærværende i vores samlinger og "Verveine" på fransk, hvilket betyder "verbena" henviser til brugte organiske stoffer.

Alle dine stykker er æstetisk og bæredygtig - hvordan bliver du inspireret, når du designer nye stykker?

Jeg er inspireret af arkitektur, samtidskunst, design og natur.
Grafiske linjer og kontraster er stærke i vores samlinger. Jeg elsker virkelig at kombinere denne stil med tryk inspireret af naturen, især havets flora og fauna.

For os her på Aequem er bæredygtighed alt. Fortæl os, hvad bæredygtighed betyder for dig og Black Verveine.

Bæredygtighed er den nye livsstil i det 21. århundrede.
Efter industrialisering og produktivitet er det tid til at være opmærksom på de forskellige skader, der er gjort. Det er på tide at sætte mennesker, dyr og natur helt tilbage i centrum af debatten.

Efter min mening betyder "bæredygtig" både etisk og miljøvenlig.

Mode kan ikke være bæredygtig, hvis den ikke er miljøvenlig. Vi kan ikke adskille disse 2 aspekter. Bæredygtige modedesignere må ikke bruge forurenende råmaterialer. Mennesker, der bor tæt på konventionelle fibre (som konventionel bomuld), landmænd og tekstilarbejdere risikerer deres eget helbred for mode.
Jeg tror, ​​at 'bæredygtighed' skal anvendes på hele modekæden, fra dyrkning af råmaterialet til produktion og salg af tøj, det samme med gennemsigtighed.

Vi elsker tidløs om dine stykker. Hvordan udviklede du denne æstetik?

Jeg elsker virkelig at lege med forskellige stilarter, en blanding af l “Mand / Kvinde”, sportstøj chic, både grafik og poesi på en minimalistisk måde. Jeg kan godt lide at kombinere forskellige organiske materialer på en original måde for at skabe et bybillede af den etiske modestil. Jeg vil have kvinder velkommen til at bære vores stykker når som helst og overalt.

Hvordan eller slid kan du lide at bære dine stykker?

Vi tænker på vores kollektioner for at bære det om dagen eller om aftenen. Kun accesoriseringen ændres, jeg kan bære stykker, for eksempel med sneakers eller støvletter, med en organisk totetaske eller luksustaske.

 

Okay, så nu mere om dig ...

 

Hvad er det første, du gør, når du vågner om morgenen? 

Jeg begynder at drikke varmt vand fra min termoflaske tæt på mig for at rense og vække min krop. Så kan jeg bekæmpe en hård arbejdsdag! (lol)

Hvis du kun kunne bære en ting resten af ​​dit liv, hvad ville det være? (selvfølgelig ikke inklusive dine favoritstykker fra din etiket.)

En lille blød sort kjole!

Hvis du var berømthed, hvem ville du da være?

Jeg ved ikke nøjagtigt hvem, men jeg vil gerne være en virkelig engageret stjerne, socialt og miljømæssigt aktiv.

Hvilket er dit yndlings stykke ud af din nuværende samling, og hvorfor?

“Obsession” kjole er min yndlings kjole, fordi den har et lille strejf af farve og lysstyrke med den organiske silke Dupion. Det er både sportstøj og sofistikeret, jeg bærer det hele året rundt, med sandaler eller støvletter, med eller uden cardigan, og interlock mesh er så blødt.

Det har været dejligt at få mere at vide om dig og Black Verveine, hvis du kunne give et råd til vores læsere om at tage med dem, hvad ville det være?

Køb mindre vælg godt.

 

Mange tak for din tid, og fortsæt med at gøre, hvad du laver !! Læsere, glem ikke at abonnere! :)

 

Tjek også den fulde Black Verveine-samling her.

 

Kærlighed,

Aequem Team xx

 

 

Læs mere

Raff Clothing - Meet Rashi Agarwal Favier - Aequem.com

Raff Clothing - Mød Rashi Agarwal Favier

Perfect Sustainable EU Clothes Under 200 Euros

De perfekte bæredygtige EU-tøj til under 200 €

Introduction to.. Qnoop

Introduktion til .. Qnoop

Kommentarer

Vær den første til at kommentere.
Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres.