Introduktion til .. IXK Studio

Introduction to.. IXK Studio

IXK kombinerer fine organiske materialer med avantgardeprint. Deres alsidighed er en legende invitation til at udtrykke sig. Designeren kombinerer forskellige elementer, såsom gamle græske tryk, neolitisk kunst, andre gamle symboler og astronomi, hvilket resulterer i fragmenterede farver, mønstrede overflader og glitchede billeder. Vi satte os sammen med Isabel Kibler for at lære mere om hende og etiketten.

Hej Isabel, fortæl os lidt om dig selv og hvordan du oprettede IXK Studio!

Jeg er Isabel Kibler, den kreative direktør og administrerende direktør for IXK STUDIO, en Berlin / Wien-baseret fotograf / kunstdirektør - mode / smykkedesigner.

Efter at jeg var færdig med mine studier i Berlin i 2008, begyndte jeg at arbejde på samlinger for Teresa Helbig i Barcelona og senere for Zac Posen i New York. I løbet af denne episode arbejdede jeg også som stylist og art director og ville have ekstraordinære smykker til mine skud. Jeg kunne ikke finde meget, der matchede min vision, så jeg begyndte at skabe min egen. Sådan blev min første IXK smykkekollektion oprettet i NYC i 2012.

Med min kultiverede ekspertise inden for Art Direction, Photography og Styling udforskede jeg nye felter imellem billedkunst og tilbehørsdesign og udvidede tilbehørsmærket til at involvere farverige foulards i 2015.

IXK STUDIO-tilbehørslinjen blev lanceret under Paris SS16 Fashion Week og blev præsenteret i Berlin Showroom på New York Fashion Week bagefter.

Den første samling indeholdt silketørklæder og tager dig med på en rejse gennem nye dekonstruerede billeder, der er trykt på italienske materialer af høj kvalitet, idet ideen er, at bæreren skal have ubegrænset brugsglæde.

Konceptet bag IXK tilbehørslinjen var at etablere et heterogent, men strengt billede på designtilbehør. Min lidenskab, viden og erfaring kommer sammen for at skabe noget usædvanligt.

IXK-linjen kombinerer de fineste materialer i høj kvalitet med avantgardeprint. Det er alsidighed en legende invitation til at udtrykke sig dristigt. Alle IXK-foulards er håndlavede, lavet af de fineste fair trade-miljømaterialer, produceret med stor omhu og kærlighed.

Alle dine stykker er så seje og inspirerende! Hvordan finder du din inspiration?

Inspiration er overalt, vi skal bare holde vores øjne og sind åbne for det, der omgiver os i hverdagen.

Mit hovedfokus er på at finde skønhed i alt. I det groteske af nutidens hurtige byliv såvel som i stilheden i naturen.

Mit kunstværk henter også inspiration fra min tyske-spanske arvs kulturhistorie. Det unikke håndværk af hvert stykke viser min hengivenhed for at skabe ekstraordinær, moderne tøj. Jeg fokuserer på synergien mellem traditionelt og moderne design med øje for detaljer, mens jeg altid er opfindsom, visionær og kantet i enhver skabelse. Jeg ser mit design arbejde og processen som at væve et web med al indflydelse fra fortiden, omgivelserne, naturen og objekter.

For os her på Aequem er bæredygtighed alt. Fortæl os, hvad bæredygtighed betyder for dig og IXK STUDIO?

 Bæredygtighed for os er nøglen til alt, hvad vi skaber - alle produkter er håndlavede og produceret i Europa. For eksempel er silkefoulards håndlavede i Italien, lavet af de fineste miljømaterialer, produceret med stor omhu og kærlighed.

Vores vision er at skabe unikke og værdige stykker, der varer livet ud. I stedet for at købe stykker, der skal købes igen, fordi de let knækker eller slides væk.

Alle IXK-kasser fremstilles lokalt i Tyskland af organiske materialer. Al emballage er plastfri. Vi tror på langsom måde og laver kun et par batcher ad gangen.

Jeg præsenterede for nylig en ny Eco-Line ved hjælp af vandbåret blæk på økologisk fairtrade-linned (det, der er tilgængeligt på Aequem). Således giver den samme intensitet i farve og samtidig tænker på fremtiden.

Vi elsker kunstværket på foulards. Hvordan udviklede du denne æstetik?

Livets byggesten, de fem elementer ild, vand, jord, luft og lys inspirerede mig til den nuværende samling 'POSTCARDS FROM THE FUTURE'. Deres samspil giver vores natur, universet, alt, hvad der omgiver os, sin håndgribelige form. Og vi bærer dem også i os, hvorfor ikke også på os?

Den egentlige XVIII Collection fortsætter i den sidste samling verden, hvor fragmenterede farver møder mønstrede overflader og glitchede billeder. Dekorative bugtede tryk er samlingens underskrift. Jeg leger med forskellige gamle symboler, der forener sig mellem planeter og fremmede galakser i en moderne fortolkning af glitchede ydre rumbilleder, stjerner såvel som tilpassede jordiske landskaber. Lyset og farverne krydser gennem rum og tid sammen for at skabe et tidløst design til det moderne menneske i dag.

Sammen med ideer omkring strømkilder og energifelter i kosmos .. Denne samling repræsenterer vores krop, jorden og universet. Hver foulard er dedikeret til et element eller en tilpasset version af det, såsom lava og is, rum og ud over rummet. Set og uset. Ligesom vores fremtid.

Hvordan eller hvor kan du lide at bære dine stykker?

IXK-Foulards er det perfekte tilbehør til ethvert outfit! Vi elsker at du kan vise dig kreativitet med IXK, du kan udvikle din egen stil.

Du kan bære det som en turban, hovedbeklædning, hovedtørklæde i dronningstil eller pilsen som kjoler, binder dig til din pung eller bukser eller bare simpel rundt om halsen for at beskytte dig mod kulden.

Alle tørklæder findes i forskellige størrelser eller stofkvaliteter og giver brugeren rigelig plads til personlig fortolkning. Klæd for at imponere med IXK!

 

Okay, så nu mere om dig ...

 

Hvad er det første, du gør, når du vågner om morgenen? 

At nedskrive eller optage mine drømme og underbevidste meddelelser, lave meditation og fokusere på hvad jeg vil opnå den dag :)

Hvis du kun kunne bære en ting resten af ​​dit liv, hvad ville det være? (selvfølgelig ikke inklusive dine favoritstykker fra din etiket.)

Det ville sandsynligvis være et kimonostykke. Jeg elsker kimonoer, især farverige. Jeg har en, som jeg føler mig dybt forbundet med og inspireret af hver gang jeg bruger den.

Hvis du var berømthed, hvem ville du da være?

Jeg har ingen afguder, jeg elsker at være og udforske mig selv :)

Hvilket er dit yndlings stykke ud af din nuværende samling, og hvorfor?

Jeg elsker vores foulard nr. 11 VELKOMMEN TIL FREMTIDEN fra de faktiske POSTKORT FRA FUTURE kollektionen, for det er den foulad, jeg bærer mest, plus det er fantastisk til rejser, da du kan gøre crossbody'en til en bæltetaske, når du vil gå i hænderne -gratis. Jeg føler mig også i hemmelighed stolt over, at vi kom ud med en moderne bæltetaske-stil, før det blev en enorm trend.

Det har været dejligt at lære mere om dig og IXK STUDIO at vide, hvis du kunne give et råd til vores læsere om at tage med dem, hvad ville det være?

Gør gode vibes til din nye komfortzone, hold dig opdateret og afbalanceret. Vær venlig og kærlig over for dig selv, til andre omkring dig og til vores smukke planet. Glem aldrig, at du er vidunderlig, smuk, talentfuld og magtfuld. Værdig og fortjent. Velsignelser kommer altid, tro det! Fejr livet hver dag!

 

Tak Isabel, det var dejligt at have dig! Du kan shoppe alt IXK stykker her.

Hvis du nød at læse dette abonnement og tilmeld dig klubben!

Kærlighed,

Aequem team xx

 

Læs mere

Introduction to.. Malimo

Introduktion til .. Malimo

Perfect Sustainable EU Clothes Under 200 Euros

De perfekte bæredygtige EU-tøj til under 200 €

Ergon Mykonos Aequem.com Interview Ergon Ethical Clothing UK

Introduktion til .. Ergon Mykonos

Kommentarer

Vær den første til at kommentere.
Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres.