Introduktion til ... Stidston Badetøj

Introduction to... Stidston Swimwear

STIDSTON er et premium badetøjsmærke designet i London og fremstillet i Devon, England. Vi satte os sammen med Claire, grundlæggeren og kreative direktør for at finde ud af lidt mere om etiketten og personen bag.

Hej Claire, fortæl os lidt om dig selv og hvordan du oprettede Stidston badetøj!
 
Jeg voksede op i Devon-landskabet ved siden af ​​havet. Jeg elsker sommer, der er intet som det første hit af D-vitamin på din hud efter en britisk vinter, lugten af ​​afskåret græs eller den første sommerdypning. Stidston badetøj blev født fra en badedragt, som jeg lavede til mig selv, da jeg ikke kunne finde noget bæredygtigt bæredygtigt badetøj til en overkommelig pris, som jeg kunne lide, og voksede ret organisk. Jeg ville virkelig skabe et brand, der var etisk og bæredygtigt, men også sjovt, dristigt og billigt.
 
Alle dine stykker er så sjove, sexede og smarte - hvem eller hvad er dine muses, når du designer nye stykker?
 
Jeg er inspireret af den britiske sommer fra floder og søer i Devon til Lidos og damme i London. Det engelske landskab og kystlinje er meget nostalgiske for mig og har som sådan påvirket mærket på måder, som jeg sandsynligvis ikke engang er klar over. Jeg finder mus mange steder - kvinder, der omfavner deres individualitet. Jeg vil have kvinder til at føle sig modige og smukke, når de bærer mit badetøj, men også at vide, at deres badetøj holder i mange somre - ikke kun i kvalitet, men i stil.
 
Her på Aequem er bæredygtighed kernen i alt, hvad vi gør, hvad betyder bæredygtighed for dig og Stidston Badetøj?
 
Bæredygtighed handler om konstant at stræbe efter at sikre, at alt, hvad vi skaber, bevidst får den mest positive langsigtede virkning. Jeg tror, ​​vi lever i en spændende overgang, hvor mennesker og især yngre mennesker begynder at blive mere og mere opmærksomme på de produkter, de vælger at forbruge, hvordan de valgte at leve, og hvilken indvirkning dette har. Badetøj ændrer ikke verden, men hvis du vælger tøj, der er lavet af genbrugsmaterialer, og mærker, der bruger bæredygtige og miljøvenlige produktionsteknikker, skaber du et forbrugerdrev i en industri, der har potentiale til at gøre en enorm forskel. Det meste af den etiske og bæredygtige mode på markedet er målrettet mod en ældre demografi, men hvis vi vil have den næste generation til at bekymre sig om bæredygtighed, er vi nødt til at give dem tøj, som de vil have på. Bæredygtig mode behøver ikke at være kedelig, og jo flere mærker der skaber bæredygtigt tøj, der appellerer til de yngre generationer, jo større er drivkraften for forandring.
 
Vi elsker konceptet med dine stykker, der skifter fra strandtøj til dagtøj. Hvordan udviklede du dette koncept?
 
Jeg elsker at bruge tøj på forskellige måder og få mest muligt ud af mit tøj - kjoler som nederdele, jumpsuits som bukser. Badetøj er sådan en god genstand, der ofte tilbringer mest året i din garderobe. Mazie-stilen er en perfekt strand-til-dagtøj - den har en delikat silhuet parret med jeans og en jakke eller et nederdel på ferie. De fløjlsbadedragter, jeg har lavet, har også haft meget slid på fester og festivaler parret med jeans og jakker.
 
Hvor er dine yndlingsferiedestinationer til at tage dit badetøj til et spin?
Jeg tog til Sri Lanka for et par år siden og blev forelsket. Men Mexico tog dette år nummer 1 - farverne, maden, folket, naturen. Det har alt, hvad jeg elsker. Hvis du går - spis så meget ceviche, se så meget dyreliv og drik så mange margaritas som muligt.
 
Mallorca og Italien er europæiske favoritter.
 
Og den engelske kystlinje forvandles til det mest strålende sted om sommeren, klipperne oversået med vilde blomster og det mousserende hav. Hvert år går jeg på camping med mine venner på kysten i East Prawle, South Devon, det er grundlæggende camping, når det er bedst, med de smukkeste hemmelige bugter med turkisblåt vand.
 
 Okay, så nu mere om dig ...
 

Hvad er det første, du gør, når du vågner om morgenen? 
 
Lad min kat komme ind i soveværelset, og prøv at finde ud af, om jeg kan sove lidt længere. KAFFE. Jeg vil gerne sige gør dig klar til yoga, men jeg har ikke været i måneder - denne tid på året har travlt med badetøjsbranchen!
 

Hvis du kun kunne bære en ting resten af ​​dit liv, hvad ville det være? (selvfølgelig ikke inklusive din favorit Stidstons badedragt.)

 
Et jumpsuit - Jeg elsker et jumpsuit - de er sjove, komfortable og jeg føler mig bedst i dem.
 

Hvis du var en Spice Girl, hvad ville du være?
 
Jeg var altid ingefærspice - jeg elsker hendes hårde holdning og det, hun står for - hun repræsenterede altid den ultimative pigekraft! Spice Girls betød, at jeg voksede op uden at stille spørgsmålstegn ved kvindens magt, og det er uvurderligt.
 

Hvilket er dit yndlings stykke ud af din nuværende samling, og hvorfor?

 
Mazie - det er den perfekte badedragt til svømning og garvning. Du kan bære stropperne flere måder, og det fungerer så godt som overtøj parret med jeans eller et nederdel.

 mazie-stidston-badetøj-aequem

Shop hele samlingen her


Det har været dejligt at lære mere om dig og Stidston Badetøj, hvis du kunne give et råd til vores læsere om at tage med dem, hvad ville det være?  
 
Gør dig altid. DU er den mest interessante person, du kan være - omfavn din individualitet og dine særheder.

Læs mere

Sustainable Fabrics: Pineapple Shoes and Mushroom Fabric Walls Aequem.com Ethical Clothing UK

Bæredygtige stoffer: Ananassko og svampestofvægge

Perfect Sustainable EU Clothes Under 200 Euros

De perfekte bæredygtige EU-tøj til under 200 €

Sleeping Under the Stars

Sovende under stjernerne

Kommentarer

Vær den første til at kommentere.
Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres.