Kører et bæredygtigt smykkemærke med Gina Melosi

Running Sustainable Jewellery with Gina Melosi

For Gina Melosi handler smykker ikke kun om, at det er æstetisk - det er lige så vigtigt at påvirke det. Siden lanceringen af ​​deres eponyme label i 2011 har de sat disse overbevisninger i brug. I løbet af det sidste årti har de ansporet branchens bæredygtige revolution og krævet genbrugsmaterialer og ret udvindede ressourcer. I samtale med Aequem går Gina i detaljer om historien om sit brand og hvad fremtiden bringer for den bæredygtige smykkeindustri.

Kører et bæredygtigt smykkemærke med Gina Melosi

Hej Gina, jeg håber du har det godt, det er dejligt at tale til dig! Kunne du starte med at fortælle os lidt om dig selv, og hvad motiverede dig til at lancere et bæredygtigt smykkemærke?
Jeg studerede smykkedesign, og jeg har altid ønsket at lave mine egne ting, lave mine egne kreationer. Jeg havde ideer, som jeg arbejdede med på mit afsluttende projekt til min master, og jeg følte, at det var værd at udvikle dette til min første samling. Men jeg ville også være virkelig opmærksom på, hvad jeg lægger derude, og hvordan jeg opretter det, så før jeg havde grundlaget for den første kollektion og færdig med at skabe mine designs, tog jeg meget tid og research til sourcing materialerne og se på, hvad der var tilgængeligt i branchen, og hvad den generelle tilstand og sundhed i miljøpraksis og bæredygtig praksis.
Selv inden for mit eget personlige liv var bæredygtige værdier noget virkelig vigtigt for mig. Selvom jeg virkelig ikke havde nogen anelse om at starte eller drive en virksomhed, følte jeg bare, at disse værdier var iboende for mig i starten med hensyn til, hvordan jeg ville præsentere mig selv og skabe mit arbejde.
Gina Melosi Aequem.com 
Du startede i 2011. Har du bemærket en ændring i branchen, siden du startede dit brand?
Ja, det har jeg, hvilket er fantastisk! Inden for branchen og også inden for forbrugernes bevidsthed ser jeg en masse ændringer. Der er altid noget, vi kan gøre - ikke kun inden for denne branche, men også inden for andre, jeg tror helt sikkert, at bevidstheden vokser. Sociale medier var næppe noget, da jeg først startede, jeg havde næppe et websted. Så jeg forsøgte at finde en måde at udtrykke, hvad jeg lavede, hvordan jeg lavede det, og hvilke materialer jeg brugte. Men selv sproget føltes virkelig klodset og i sin barndom. Det var ikke, at der ikke var nogen diskussioner om dette i smykkeindustrien, men nu føles det som om samtalen vokser helt sikkert. Vi har Fairtrade-certificeret guld, fair mined. Kunder ved mere om etisk fremkomne materialer, laboratoriedyrkede materialer. 
Folk spørger mig mere om, hvor tingene kommer fra. Ofte har folk hørt noget, men ved ikke så meget om det, så de er ivrige efter at lære om processen, eller hvad noget rent faktisk kan betyde. Jeg tror, ​​vi stadig lærer, hvordan vi har disse samtaler og diskussioner, men der er bestemt mere interesse og opmærksomhed. Du ser det også inden for modeindustrien med hensyn til mærker med deres miljøpraksis. Jeg tror generelt, at der er en voksende bekymring og opmærksomhed, så vi kan kun prøve at gøre mere. Især når de store spillere foretager ændringer på deres niveau.
Hvordan udviklede du din æstetik?
Det ændrer sig hele tiden med hensyn til, at jeg forfiner og definerer det. Så i starten vidste jeg ikke rigtig nøjagtigt, hvad det ville være - jeg havde arbejdet inden for kunst og musik, så min inspiration kom fra kunst og kunstbaggrund, mindre design. Da jeg begyndte at lave smykker, lærte jeg flere tekniske færdigheder om, hvordan man fremstiller ting. Først i løbet af den tid, jeg begyndte at lave en kandidatgrad, begyndte jeg at undersøge det egentlige design af smykker. Denne forskningsbase var noget, jeg indså, at jeg virkelig nød - at lære nye ting. Jeg havde to år i denne master til at udvikle ideer.
Men det startede virkelig meget bredt med hensyn til udsmykning, hvad betyder det, jeg slags begyndte at indsnævre det til flere ekstreme former for kropsudsmykning og kropsmodifikation. Jeg fandt det fascinerende, det var min første vej til at designe smykker. Jeg antager, at fra da var det da jeg startede forretningen. Meget af det kommer fra mit eget liv og forsøger at få mening ud af det. Det kommer fra, at jeg tegner og fotograferer og læser, og måske er det der, hvor jeg er i mit liv i øjeblikket. At skabe noget som svar på de spørgsmål, jeg har. Inspirationen kan komme fra så mange steder. Lige nu arbejder jeg med naturen på et kunstnerisk ophold for at skabe nye stykker og en ny samling. 
Mit kunstnerophold er et sted i La Gomera på De Kanariske Øer, og jeg har et kunstophold i maj måned. Jeg havde oprindeligt et par kunstnere her, en kunstner og en maler, men nu er det bare mig, der giver mig alene tid til at være sammen med mine omgivelser og tanker.  
Gina Melosi Aequem.com
Bæredygtige modemærker som din bruger en interessant kombination af bæredygtige materialer. Kan du udvide de materialer, du bruger, og hvorfor?
Min første samling var genanvendt sølv, det var lidt sværere at samle det materiale på det tidspunkt. Men nu er det meget mere udbredt, og meget mere juvelerer bruger det - det er fantastisk, det er lettere tilgængeligt, og det fører også til en helt anden diskussion, fordi nogle juvelerer ikke vil bruge genbrugsmaterialer, de vil bruge temmelig udvundet . Men det er en del af en større diskussion!
Jeg har altid troet, at der allerede er så mange ting derude i verden. I lang tid har jeg været interesseret i at købe vintagetøj og lave ting derhjemme af de ting, jeg allerede havde. Jeg antager, at dette er en udvikling af det. Hvis jeg kan skabe objekter, som jeg virkelig kan lide, og som har en rigtig stærk konceptuel betydning for mig, vil jeg gøre en indsats for at gøre det. Over tid er denne forskning i etisk sourcing materialer udvidet, så der er flere muligheder. Jeg har undersøgt at skabe min første samling med fair mined guld siden sidste år, der har været noget i brug for mig. Der er mange steder, jeg vil købe materialer fra, og jeg leder altid efter noget, der passer til et bestemt design.
Gina Melosi Aequem.com
Gennemsigtighed er sjælden i modeindustrien, men det er noget, du brænder for. Hvorfor er ærlighed og gennemsigtighed så vigtig for bæredygtig mode?
For mig kunne jeg gøre ting, som jeg ikke brænder for, eller som jeg ikke er ligeglad med, men jeg kan ikke rigtig se pointen! For mig, hvorfor gøre det, hvis jeg ikke har forbindelse til det. Jeg kunne gøre et andet job, men hvis jeg bruger så meget tid og energi på det, skal jeg gøre noget, der får mig til at føle mig godt, og jeg kan altid prøve at gøre godt og gøre det bedre. Det er vigtigt for mig personligt, fordi jeg tror, ​​det har mere ærlighed og integritet, det tror jeg, jeg holder af det i min kunstneriske praksis. 
Mere bredt er det anderledes for alle, men jeg tror, ​​at forbrugerne bliver klogere og mere kyndige, og hvis vi vil foretage nogle positive ændringer, skal der være noget til at bakke op. Fra vores side, tage vores initiativ og forsøge at gøre det bedre, og forbrugersiden køber de rigtige ting. Jeg er naturligvis også forbruger, så jeg prøver at passe på, hvad det betyder. Hvad det betyder for alle er forskelligt, men jeg prøver at tage backup af det, hvad jeg end gør. Min hjemmeside Jeg kan altid tilføje flere oplysninger, men det er noget jeg arbejder på!
Kommer tilbage til integritet, jeg kan altid forbedre mig og gøre et bedre job. Der er altid måder, jeg kan forbedre og gøre et bedre job på. I mit tilfælde er det ikke rigtig en tendens, så jeg prøver at finde en måde at sige, at dette har været iboende for mærket siden første dag.
Tak Gina for at tage dig tid til at tale til os, det har været fascinerende at lære mere om dit brand og hvordan den bæredygtige smykkeindustri fungerer.
Shop alle Gina Melosi smykker hos Aequem her, eller køb vores udvalg nedenfor:
For mere bæredygtigt modeindhold, se vores indlæg Ved du hvad der sker med returneret tøj? nu:
Gina Melosi returnerede tøj Aequem.com

Der er intet bedre sted end Aequem for alle ting (virkelig) bæredygtige. Elsker du smukke ting, men ønsker at være mere bevidst? Også os! Dette er grunden til, at vi oprettede Aequem i første omgang.

Hvis du vil holde dig informeret, være den første til at vide om specielle tilbud og få direkte adgang til de allerbedste kvalificerede og kuraterede bæredygtige produkter fra hele verden, kan du deltage i vores ugentlige nyhedsbrev via sidefoden nedenfor.

 

PS Vi har kun produkter, der er både socialt og miljømæssigt bæredygtige, så du kan shoppe med fuldstændig ro i sindet! Vores emballage er enten genanvendt og / eller genanvendelig, og vi planter også 10 træer ved hvert køb!

 

Lad os forbinde:

Instagram | FACEBOOK | pinterest | YOUTUBE

Læs mere

100 Best Organic Restaurants

100 bedste økologiske restauranter

The Best Organic, Vegan & Vegetarian Restaurants in Italy

De bedste økologiske, veganske og vegetariske restauranter i Italien

True Face of Fragrances – What is Behind Your Favourite Aroma?

Ægte duftes ægte ansigt - Hvad er bag din yndlingsaroma?

Kommentarer

Vær den første til at kommentere.
Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres.